Mint a legtöbb weboldal, a www.gh-portal.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

Mi az egyszerűsített műszaki állapotfelmérés?

Az egyszerűsített műszaki állapotfelmérés a vizsgálandó ingatlan vizuális, azaz szemrevételezéssel történő elemzését, továbbá a létesítmény geometriai méreteinek meghatározását tartalmazza.

Az egyszerűsített műszaki állapotfelmérés a vizsgálandó ingatlan vizuális, azaz szemrevételezéssel történő elemzését, továbbá a létesítmény geometriai méreteinek meghatározását tartalmazza. Ezen felmérés valamint a vizsgálat eredményét képező, az ingatlan összes fontos műszaki paraméterét tartalmazó szakvélemény és összefoglaló adatlap a segítségére lehet az adás-vétel során, ami egy olyan esemény, ahol szinte létszükséglet az ingatlan műszaki állapotának pontos ismerete, hiszen mindegyik fél érdeke, hogy meglepetések nélkül, a létesítmény műszaki állapotának pontos ismeretében történjen az értékesítés.

Az állapotfelmérés lehetőséget ad továbbá arra is, hogy a létesítményeknek csak a ténylegesen elavult részei kerüljenek felújításra, átalakításra, így tudatosan, a befektetéssel arányosan lehet növelni az ingatlan értékét.


elérhetőségeink

Go-Home kft.

adószám: 14375370-2-02

info@go-home.co.hu go-home_kft Go-Home a Facebookon

hirdessen nálunk

ingyen!

Regisztráljon, és adja fel hirdetését rejtett költségek nélkül, teljesen díjmentesen!

hirdetés feladás

Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2020 © Go-Home Kft.