Mint a legtöbb weboldal, a www.gh-portal.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

Eladó Ház - Szombathely

54 nm

Hirdetés feladva: 2019. augusztus 27.

Hirdetést feladta: Pék Ciprián

  • Mérete 54 nm
  • Altipus:Téglalakás
  • Fűtés:Egyéb fűtés
  • Parkolás:Parkolás közterületen
  • Kilátás:Utcára néző
  • Alapterület:54 nm
  • Szobák száma:2 db
  • Emelet:Magasföldszint
  • Értékesítési mód:Eladó
  • Ingatlan ára:17.995.000 Ft
Optimális méretű és elrendezésű, otthonos lakás Szombathely egyik legparkosabb és emberléptékű környezetében a KISZ lakótelep / Százhold városrészen kerül értékesítésre vagy ingatlan cserére, értékegyeztetéssel.

A tégla falazatú lakás 2 egymásból is nyíló szobával, – ez előny kisgyermekeseknek! - és az egyikből leválasztott étkezővel rendelkezik, ami javítja az életkomfortot és bővíti a funkcionalitást; - legyen szó gyermekekkel együttélésről, életet kezdő fiatal párról vagy egyedülállóról.

Az egyik szobából a lakás erkélyére léphetünk, a zöld lombkoronák mellé, ami a lakásban élők kertje, kávézója, napozója, vagy éppen a szárítója.

Nagyon hasznos és a lakás raktára, a 2 db, 3 négyzetméteres száraz, pincében található és zárható tároló, ahol kerékpárokat is biztonságban tudhatnak.

A lakás rendezett, tiszta és barátságos lépcsőházban, a társasház első emeletén található, körülötte - alatta, felette, mellette - lakással. 

Tájolása a legnaposabb; a szobák délre, a fürdő, konyha nyugatra napoznak.

Környezete zöld és parkos, átmenet a családi házas és a magas házas lakótelepi miliő között. Közvetlen a ház mellett bölcsőde, gyermekorvosi rendelő található, 100 méterre óvoda és buszmegálló, de 200 méteren belül van általános iskola és szupermarket is, így a szociális infrastruktúra kiváló, főleg kisgyermeket nevelőknek vagy idősebbeknek.

A ház előtt mindig van parkolóhely. Közbiztonsága és tisztasága az itt élők igényessége miatt kimondottan jó.

A ház teljes körű felújítása az elmúlt esztendőkben megtörtént; így vastag hőszigetelést, szép színezést kapott, a termofor kémények felújítottak, a gázfelülvizsgálat megtörtént, a nyílászáró ablakokat (1 kivételével) műanyag hőszigeteltre cserélték. A lakásban is történt felújítás; így építették ki az étkező részt, szép fürdőszobát alakítottak ki és a konyha, benne a mosó funkcióval is megújult, és a külön lévő WC-nek is cserélték a hidegburkolatát. Természetesen a frissítő festés, az új tulajdonos színízlésének megfelelően elvégezhető.

A fűtése „hagyományos” gázkonvektoros, ami a fal és az ablak hőszigetelése miatt minimális, igaz cserébe most a házfelújítás / szigetelés költsége miatt a közös költség még magasabb egy ideig, ami után a rezsi rendkívül alacsony lesz; tekintsünk erre úgy, hogy amit a fűtésen most megspórolnak a lakók, azt a felújításra fordítják.

A lakás ára 17.955.000,- forint és kizárólag az Európa Otthon szakértője érétkesíti.

Az eladás oka és célja, hogy a tulajdonosok Vas megyében, vidéki házat szeretnének vásárolni, vagy éppen ezt a lakást cserélnék el értékegyeztetéssel. Ingatlan csere esetén az ingatlanérték és az esetleges különbség egyeztetendő; illetve a lakás csereértéke 21.000.000 forint.

Preferált településeink a következők, de más településről is elfogadunk ingatlancsere ajánlatot Vas megyében:

Balogunyom, Bucsu, Cák, Gencsapáti, Gyöngyösfalu, Kőszeg, Kőszegdoroszló, Lukácsháza, Sé, Söpte, Táplánszentkereszt, Torony, Velem, Vép.

Orszag: Magyarország
EpitesiMod: Tégla
KulsoAllapot: Felújított
Tajolas: Délnyugat
Butorozottsag: Részben bútorozott
Villany: Bevezetve (230 Volt)
Viz: Van, saját vízórával
Gaz: Vezetékes gáz
Csatorna: Közműhálózatba bekötve
Internet: Szélessávú (>10Mbps)

érdekli az ingatlan?

lépjen kapcsolatba a hírdetővel!

Európa Otthon

ciprian.pek@europaotthon.hu

+36 70 318-1818

telephely: 9700 Szombathely, Kiskar u. 1.

Munkatárs:

Pék Ciprián+36 70 318-1818ciprian.pek@europaotthon.hu

a felhasználó további hírdetései

0
28.950.000 Ft
nincs Energetikai tanusítvány
nincs GH műszaki állapotfelmérés
nincs GH műszaki értékbecslés
Nincs Ingatlanszervizkönyv
Nincs Ingatlantörzskönyv
0
5.800.000 Ft
nincs Energetikai tanusítvány
nincs GH műszaki állapotfelmérés
nincs GH műszaki értékbecslés
Nincs Ingatlanszervizkönyv
Nincs Ingatlantörzskönyv
A+
17.995.000 Ft
van Energetikai tanusítvány
nincs GH műszaki állapotfelmérés
nincs GH műszaki értékbecslés
Nincs Ingatlanszervizkönyv
Nincs Ingatlantörzskönyv

Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2020 © Go-Home Kft.