Mint a legtöbb weboldal, a www.gh-portal.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

Eladó Ház - Budapest

75 nm

Hirdetés feladva: 2019. február 19.

Hirdetést feladta: Török Antal

 • Mérete 275 nm
 • Altipus:Téglalakás
 • Állapot:Felújított
 • Fűtés:Cirkó
 • Parkolás:Parkolás az udvaron
 • Kilátás:Udvarra néző
 • Alapterület:75 nm
 • Telek méret:200 nm
 • Szobák száma:4 db
 • Emelet:Magasföldszint
 • Értékesítési mód:Eladó
 • Ingatlan ára:45.000.000 Ft
Eladásra kínálunk XVIII. kerületi kedvelt részén, Bókaytelep, és Szemeretelep határán, frekventált helyen, az Üllői úton, egy kivételes adottságú, világos, déli tájolású, 75 nm-es, 2+2 félszobás, kertkapcsolatos lakást.

A két lakás egymás mellett helyezkedik el. Egy kisebb, és egy nagyobb. Mindkét lakás nagyjából 150 nm saját kertrésszel, és külön kocsibeállóval rendelkezik, az udvarra egy távirányítós elektromos kapunk keresztül jutunk el.

A helykihasználás optimális, a lakás elosztása nagyszerű, az előszobából nyílik a világos, tágas, nappali, jobbra rövid folyosó végén jutunk el a tágas ebédlős konyhába. A nappaliból nyílik mindhárom szoba, melyből az egyik jelenleg étkező szerepet tölt be. A napfényes, családi házas övezetre panorámás déli tájolású nappali ideális helyszíne a kikapcsolódásnak és a családi, baráti összejöveteleknek, s egyben a pihenés szigete. A kényelmesen berendezett hálószobák teret engednek a pihenésnek és az elmélyült munkának egyaránt. 
Itt minden készen áll arra, hogy az új lakó igazi otthonát meglelje, zöldben éljen, távol a város zajától, mégis karnyújtásnyira minden infrastruktúrától.

Mindkét lakás fűtéséről egy gáz kazán gondoskodik. A lakás Lőrinc frekventált részén található, így a közlekedés és az infrastruktúra kitűnő. A parkolás az utcán díjmentes és mindig van szabad hely, bent a kertben egy fedett, és egy nyitott parkolóhely található.

Karnyújtásnyira van piac, és ezeken kívül a közelben található Aldi, Lidl, CBA Príma, Spar és számos szolgáltatás: pékség, iparcikk üzletek, posta, patika, orvos és bank is elérhető. A Határ úti Europark, és a metró negyed óra alatt megközelíthető autóval, és tömegközlekedéssel egyaránt. A közösségi ház programjai, és a közeli sportolási lehetőségek – pl. futópálya – számtalan kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak. A kiváló elhelyezkedéshez nem fér kétség, a barátságos, zöld környezet garantált!

Fiatal pároknak ideális otthon, ahol mindennek van helye: a nagy baráti beszélgetések tere és a magányos kuckó vagy munkasarok is biztosított. Később, ha gyermeket vállalnak, külön szobát tudnak biztosítani, ahol nyugodtan pihenhet, tanulhat.

Befektetőknek is ideális választás, akár nyár közepén már kiadható! 

Kérdéseivel keressen bizalommal!

Orszag: Magyarország
EpitesiMod: Tégla
KulsoAllapot: Átlagos
Klima: Saját split klíma
Tajolas: Dél
Akadalymentesites: Nem akadálymentesített
Butorozottsag: Bútorozott
Villany: Bevezetve (230 - 400 Volt)
Viz: Van, saját vízórával
Gaz: Vezetékes gáz
Csatorna: Közműhálózatba bekötve
Internet: Optikai

érdekli az ingatlan?

lépjen kapcsolatba a hírdetővel!

TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja

INFO@topharom.hu

+36 17 970-333

telephely: 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 212-214

Munkatárs:

Török Antal+36 30 231-6372torok.antal@topharom.hu

a felhasználó további hírdetései

0
30.000.000 Ft
nincs Energetikai tanusítvány
nincs GH műszaki állapotfelmérés
nincs GH műszaki értékbecslés
Nincs Ingatlanszervizkönyv
Nincs Ingatlantörzskönyv
0
43.900.000 Ft
nincs Energetikai tanusítvány
nincs GH műszaki állapotfelmérés
nincs GH műszaki értékbecslés
Nincs Ingatlanszervizkönyv
Nincs Ingatlantörzskönyv
0
32.900.000 Ft
nincs Energetikai tanusítvány
nincs GH műszaki állapotfelmérés
nincs GH műszaki értékbecslés
Nincs Ingatlanszervizkönyv
Nincs Ingatlantörzskönyv

Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2020 © Go-Home Kft.