Mint a legtöbb weboldal, a www.gh-portal.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

Eladó Ház - Dávod

138 nm

Hirdetés feladva: 2024. március 26.

Hirdetést feladta: Petrovics Zoltán

  • Mérete 1907 nm
  • Altipus:Családi ház
  • Állapot:Kiváló
  • Fűtés:Gázfűtés
  • Parkolás:1 állásos garázs
  • Kilátás:Utcára néző
  • Alapterület:138 nm
  • Telek méret:1769 nm
  • Szobák száma:4 db
  • Értékesítési mód:Eladó
  • Ingatlan ára:29.900.000 Ft
Dávodon (Bajától 25 km-re), a gyógy,- és strandfürdőjéről ismert település központjában, 138 m2-es, 4 szoba + amerikai konyha-nappalis, 2-szintes családi ház, 1769 m2-es telekkel, 1-állásos lemezgarázzsal, szépen parkosított udvarral, igény,- per,- és tehermentes állapotban megvásárolható.
 

A földszinten kialakításra került egy 43,5 m2-es amerikai konyha-nappali, 1 db hálószoba (16 m2), fürdőszoba (kádas kiv. + WC), +1 külön WC, előszoba, előtér, spájz, kazánház, illetve egy 18 m2-es terasz. Az emeleten 3 db hálószoba (az egyik konyhaként is képes funkcionálni), fürdőszoba (WC-vel), tároló és közlekedő található. A legtöbb nyílászáró már hőszigetelt, műanyag profilra cserélve (szúnyoghálóval, redőnnyel ellátva). Az épületgépészet korszerűsítve: a fűtés új, kondenzációs gázkazánnal (Westen), illetve egy vegyes tüzelésű kazánnal (Totya) is képes üzemelni, lapradiátorok formájában. Az épületben lévő összes lapradiátor cseréje / korszerűsítése hamarosan megtörténik (a vételár tartalmazza, a ház azzal kerül átadásra), illetve folyamatban van a villamos-hálózat teljesítménybővítése 32A-re. A melegvíz-ellátásért villanybojler (Hajdu) felel. Az épületben 4 db Whirlpool hűtő-fűtő klíma gondoskodik a lakók kellemes komfortérzetéről.


A porta szépen parkosított: megannyi gyümölcsfa (dió, őszibarack, sárgabarack, alma, cseresznye, meggy, füge, málna, mézbogyó, ribizli és egres) található benne. A házhoz tartozó parkosított udvar idén tavaszra további új növényekkel bővül, igazi gyöngyszem. Az 1-állásos (18 m2) lemezgarázs egy autónak, illetve a kerti szerszámoknak biztosít helyet. A családi ház cca. 450 méteres sugarában megtalálható élelmiszer,- és vegyesbolt, pékség, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, óvoda és iskola egyaránt. Az ingatlan igény,- per,- és tehermentes. A feltöltött alaprajz tájékoztató jellegű.
 

Amennyiben német nyelven szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, úgy e-mailen keresztül szívesen fogadjuk megkeresését. A megtekintéssel kapcsolatban, kérem, keressen elérhetőségeim egyikén. A családi ház megvételében ingyenes hiteltanácsadással, illetve kedvező hitelkalkulációval tudunk szolgálni. A Facebook közösségi oldalon is megtalálhatóak vagyunk: @CityCartelBaja

Orszag: Magyarország
EpitesiMod: Tégla
KulsoAllapot: Kiváló
Klima: Saját split klíma
Akadalymentesites: Nem akadálymentesített
Butorozottsag: Részben bútorozott
Villany: Bevezetve (230 Volt)
Viz: Van, saját vízórával
Gaz: Vezetékes gáz
Csatorna: Közműhálózatba bekötve
Internet: Szélessávú (>10Mbps)

érdekli az ingatlan?

lépjen kapcsolatba a hírdetővel!

City Cartel, Baja

baja@citycartel.hu

+36 30 925-3408

telephely: 6500 Baja, Hattyú u. 1. fsz. 3.

Munkatárs:

Petrovics Zoltán+36 30 429-6026petrovics.zoltan@citycartel.hu

a felhasználó további hírdetései

0
22.500.000 Ft
nincs Energetikai tanusítvány
nincs GH műszaki állapotfelmérés
nincs GH műszaki értékbecslés
Nincs Ingatlanszervizkönyv
Nincs Ingatlantörzskönyv
0
29.900.000 Ft
nincs Energetikai tanusítvány
nincs GH műszaki állapotfelmérés
nincs GH műszaki értékbecslés
Nincs Ingatlanszervizkönyv
Nincs Ingatlantörzskönyv
0
26.990.000 Ft
nincs Energetikai tanusítvány
nincs GH műszaki állapotfelmérés
nincs GH műszaki értékbecslés
Nincs Ingatlanszervizkönyv
Nincs Ingatlantörzskönyv

Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2024 © Go-Home Kft.